SWS_Logo_wit

Menu

Sensual Wisdom Serie: Embody the divine feminine

8-weekse feminine awakening programma | start 24 sept ’22

Open de deur naar jouw diepe vrouwelijke wijsheid, sensuele flow & seksuele vrijheid.

Embody the divine feminine

Op zat 24 september start het  8-weeks exclusief groepsprogramma: Embody the Divine Feminine. Hierin staat het exploreren van jouw inner goddess en haar wilde wijsheid centraal. Tijdens deze 8e editie van de Sensual Wisdom Serie duiken we in het thema van de Divine Feminine.

Waarom divine feminine?

Onze goddelijke vrouwelijke essentie is zo lang weggestopt, beschaamd, vergeten, onderdrukt. En dat terwijl wij; als individu, als wereld, als planeet, als mensheid, deze vrouwelijke kracht zó nodig hebben om onze heelheid en potentie te kunnen ervaren en léven. Ook het genieten van ons lichaam en onze seksualiteit heeft alles te maken met het wakker maken en eren van onze inner goddess. Haar echt gaan zien als iets heiligs en iets heerlijks om te belichamen. Het heeft te maken met het reclaimen van jouw authentieke seksuele expressie en het eren van wie jij bent. Als vrouw, als lover, als mens. Dit her-inneren – echt ten diepste ervaren – opent nieuwe lagen in jou. Het doet iets magisch. Het sluit je aan op de stroom van het leven.

Wat gaan we doen

In deze 8-weekse juicy journey ontketenen we jouw inner goddess. Haar wilde, liefdevolle, onschuldige en speelse essentie. Dit geeft oneindige toegang tot sensual & sexual pleasure, connectie met jouw waardigheid, vertrouwen & creativiteit.

Ruimte geven aan jouw vrouwelijke kracht verrijkt en verruimt. Het is niet alleen diep helend maar opent deurtjes naar een orgastisch leven, een vrijer leven, dichter bij jezelf.

Ruimte geven aan jouw vrouwelijke kracht verrijkt en verruimt. Het is niet alleen diep helend maar opent deurtjes naar een orgastisch leven, een vrijer leven, dichter bij jezelf.

Practices

Embodiment practices, meditatie, sacred sexuality, plant medicine ceremony, creativiteit, sharing, journaling, ritueel & prayer, ademen, dans, schrijven, energiewerk (reiki), sjamanisme, channeling & womanhood, sisterhood en meer.

Incl. 4-daags plantmedicijn retreat in frankrijk

Incl. 4-daags plantmedicijn retreat in frankrijk

In deze Sensual Wisdom editie zit een heel speciaal weekend retreat met het plantmedicijn paddenstoelen – ook wel ‘kinderen van het licht’ genoemd. Paddenstoelen zijn een sjamanistisch medicijn van onschatbare waarde en geven ingang naar diepe wijsheid. Onder begeleiding van medicijnvrouw Laura van Deth ontvang je inzichten en heling zodat jij jouw unieke expressie van de divine feminine nog meer hier op aarde kan gaan belichamen.

Voor wie?

Je hebt een goede connectie met je lichaamsbewustzijn en je intuïtie is al sterk ontwikkelt. Je hebt zin om via seksualiteit nieuwe lagen van jezelf te ontdekken. Je voelt intuïtief dat hier veel potentie ligt. Dat het verbinden met je vrouwelijke kracht jou, je leven en je werk gaat verrijken.

Je voelt het is NU de tijd is om je bekkengebied wakker te maken. Je wilt die diepe mystieke oerkracht in jezelf ontdekken, je verlangt naar meer balans in je masculine en feminine zelf. Zodat je je nog vrijer voelt jezelf te openen naar het leven terwijl je in je eigen energie en kracht blijft. Je bent zo zo dichtbij om dit helemaal gaan leven en belichamen. Zonder excuus. 

Praktisch

8-week Sensual Wisdom Serie & plant medicine editie met: 

+ 4 live retreat dagen 
+ 4-daags retreat in Frankrijk incl. plantmedicijn ceremonie 
+ Elke 2 weken online masterclass 
+ Exclusieve groepsgrootte 
+ 1:1 sessie met Leo
+ Wekelijkse inspirerende practices & begeleide meditaties 

DATA & LOCATIE
+ Data live dagen: zat 24 sept, 22 okt &19 nov. van 13u-17u. + live closing ceremony (plannen we als groep in)
+ Data online classes: 29 sept, 13 & 27 okt, 10 & 24 nov
+ Datum retreat Frankrijk: vrij 4 nov t/m zo 6 nov. Reisdag heen: do 3 nov & terug: ma 7 of di 8 nov (zelf kiezen).
+ Locatie live dagen: Yoga Today Weesp / Amsterdam

Dit is iets voor jou als

Je echt die transformatie wilt maken en jezelf in de dieptes van jouw vrouwelijke essentie wilt ontmoeten.

Je jouw inner goddess meer wilt belichamen in je dagelijks leven (body, bed & business)

Meer lagen van jezelf wilt ophalen, ontdekken en laten zien

Meer thuis wilt komen in jezelf, met zachtheid

Meer wilt leren ontspannen in jezelf, nóg meer vertrouwen op jezelf en het leven

Vergroot je orgastisch potentieel (en loslaten schaamte)

Jouw authentieke seksualiteit (nog meer) wilt gaan belichamen

Jouw authentieke seksualiteit (nog meer) wilt gaan belichamen

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is?
Vraag dan nu een intake call aan.

Sensual Wisdom Serie: embody the divinine feminine is het voorprogramma van het 6 maanden traject dat start in september 2022. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vraag ernaar tijdens de intake call.

Awaken Your Inner Goddess intro class

Shift je perspectief op seksualiteit en genot. Je maakt kennis met jouw inner goddess en ontvangt verdiepende theorie en juicy embodiment oefeningen. Krijg praktische tips die je meteen kunt toepassen (yesss, ook in de slaapkamer).

Data: Vrij 2 sept 19:30-21:00 
Locatie: Yoga Today, Weesp/Amsterdam
Prijs: normaal €77 nu GRATIS

Ontvang gratis Sensual Wisdom Activatie meditatie

Activeer jouw sensuele wijsheid met deze 20 min. self-pleasure begeleide meditatie. Ontdek waar je van ‘AAN’ gaat en geef jezelf precies waar je naar verlangt. Voor meer stroming, levendigheid & verbinding met je seksuele energie gedurende de hele dag.

Gratis meditatie, Sensual Wisdom, Sensual wisdom School

Veelgestelde vragen

– Wanneer je zin hebt om een diepere verbinding met het leven aan te gaan.
Wanneer je voelt: ik wil verdiepen en meer genieten van mijn seksualiteit, mijn lichaam en de verbinding met de goddess in mij.
– Wanneer je meer wilt openen voor een lover, zonder uit verbinding te gaan met jezelf.

Zeker! Vraag vrijblijvend een intake call aan. Dan onderzoeken we wat het is dat in je borrelt en kan ik kijken of je bij de groep past.

Dat is altijd een verrassing. Het hangt af van de groepsenergie en alle individuen in de groep. Maar het is een groot avontuur van verbinden, naar binnen keren, dansen, energiewerk, reflectie, sharen, voelen en je seksuele energie wakker maken.

Sensual Wisdom is contact maken met je vrouwelijke kracht. Met je allerdiepste verlangen ten volste te leven. Het opent en maakt je zacht. Het versterkt je intuïtie en makes your juices flow. Voor meer genieten en verbinding. Met jezelf, je klanten, en het leven.

Jaaa. Wihoeoe. Dat is de juiste spirit! Spanning van ‘wat gaat er gebeuren?’ is onvermijdelijk.  Dit programma brengt je in contact met je sensuele zelf, met je seksuele zelf, met je vrouwelijke kracht. Dat gaat gepaard met nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Oude angst en overtuigingen loslaten om de goddess die jij bent te belichamen. JUMP BABY! 

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox