SWS_Logo_wit

Menu

Agenda

Hello beautiful soul, welkom bij Sensual Wisdom School

Header-Agenda

GRATIS 'Awaken your inner goddess' class

Vrijdag 2 sept 19:30-21:00.

Zin om jouw inner-goddess wakker te maken? Yaaaasss! Doe mee met de GRATIS Sensual Wisdom Class ‘Awaken your inner goddess’ bij Yoga Today in Weesp/Amsterdam. Deze masterclass geeft je een voorproefje op de nieuwe 8-weekse Sensual Wisdom Serie die start op zaterdag 24 september. 

5-day Sensual Wisdom Challenge

Gratis | 22 t/m 26 aug | 09:30-10:00

De 5-day challenge is terug! Van ma 1 tot en met vrijdag 5 augustus geeft Leo van Sensual Wisdom School weer een yummie online challenge voor het activeren van jouw sensuele wijsheid. Voor sexy zomer vibes én zachte kracht. Doe je mee?

Sensual Wisdom: Woman Rise Retreat

2-daagse | New Moon | 21&22 Jan 2023 | Amsterdam

Een weekend vol juicy Sensual Wisdom. We bewegen, we voelen en verbinden met onze inner goddess. Vanuit die diepe wijsheid tappen we in op onze purpose en zetten we krachtige nieuwjaars intenties. Start het jaar in overgave, vol vertrouwen en ON FIRE!

1:1 Business Traject

One spot available 2nd week Jan ’23
Ondernemen vanuit overgave en lichtheid. Til jouw business naar een hoger plan door te verbinden met jouw hoogste potentieel en diepe vrouwelijke wijsheid. We gaan praktisch, energetisch en strategisch aan de slag voor meer expansie, vrijheid en liefde in jou en je business.

Reiki 1

Zat 7 jan 2023 | 10:30 -17:00

Zelf Reiki leren? Iedereen kan deze energie leren gebruiken. Een krachtige skill voor de rest van je leven. Reiki 1 bestaat uit een zelfhealingsproces van 1 maand waarbij je alles leert wat je nodig hebt om Reiki toe te passen.

Reiki 2

Zo 18 dec 2022 | 10:30 – 17:00

Reiki 2 richt zich op het emotionele en mentale niveau. Je maakt contact met je innerlijke wijsheid. Diep van binnen vind je de antwoorden op al je vragen. Je leert de drie symbolen die je helpen om je met dit ‘diep innerlijk weten’ te verbinden.

Shakti rising 6 maanden

September 2022 t/m februari 2022

Shakti Rising is het nieuwe 6 maanden groepscoaching programma van Sensual Wisdom School. Een verdieping op de Sensual Wisdom Serie. Dit  traject is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die hun feminine force willen verankeren in bed, body & business.

Reiki & Chakra retreat

Zon 8 jan 2023 | 10:30-16:30 | Weesp-Amsterdam

Wil je meer uit je Reiki practice halen? Doe mee met het Reiki & Chakra Retreat en geef je Reiki skills een boost. Een dag lang stemmen we af op de helende energie van Reiki. Dit keer duiken we in het derde chakra.

Sensual Wisdom 2-day Couples retreat

7 & 8 januari 

Een heerlijk weekend voor jou en je lover. Ontdek hoe jullie de verbinding tussen de lakens kunnen verdiepen. Verrijk je kennis van tantra en spark jullie seksleven. Je hoeft geen ervaring te hebben met tantra.

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox