SWS_Logo_wit

Menu

Agenda

Hello beautiful soul, welkom bij Sensual Wisdom School

Header-Agenda

GRATIS 'Awaken your inner goddess' class

Vrijdag 2 sept 19:30-21:00.

Zin om jouw inner-goddess wakker te maken? Yaaaasss! Doe mee met de GRATIS Sensual Wisdom Class ‘Awaken your inner goddess’ bij Yoga Today in Weesp/Amsterdam. Deze masterclass geeft je een voorproefje op de nieuwe 8-weekse Sensual Wisdom Serie die start op zaterdag 24 september. 

5-day Sensual Wisdom Challenge

Gratis | 22 t/m 26 aug | 09:30-10:00

De 5-day challenge is terug! Van ma 1 tot en met vrijdag 5 augustus geeft Leo van Sensual Wisdom School weer een yummie online challenge voor het activeren van jouw sensuele wijsheid. Voor sexy zomer vibes én zachte kracht. Doe je mee?

The Sacred Feminine Retreat

Zat 25 + zo 26 mei |Her Space | Amsterdam

Jouw vrouwelijkheid is zo zo kostbaar. Ontdek het goud wat letterlijk verborgen ligt in jouw mooie buik en bekken. Tijdens het 2-daagse zomer retreat ‘ The Sacred Feminine’ maak je contact met jouw vrouwelijke energie en leer je hoe je Haar meer kan belichamen voor jouw genieten en innerlijke rust. Leven vanuit een diepere kwaliteit van (vrouw)Zijn.

Feminine Sanctuary

9-maanden programma |Start mei 2024 | Start sept 2024 | Amsterdam

Belichaam jouw vrouwelijke wijsheid door te zakken in jouw bekken. Voel hoe vrij en zacht het leven kan zijn als je thuiskomt voor jezelf. 

Reiki 1

Start data: Vrij 13 sept 2024 

Zelf Reiki leren? Iedereen kan deze energie leren gebruiken. Een krachtige skill voor de rest van je leven. Reiki 1 bestaat uit een zelfhealingsproces van 1 maand waarbij je alles leert wat je nodig hebt om Reiki toe te passen

Reiki 2

Start: 11 okt 2024 | Amsterdam Reiki 2 richt zich op het emotionele en mentale niveau. Je maakt contact met je innerlijke wijsheid. Diep van binnen vind je de antwoorden op al je vragen. Je leert de drie symbolen die je helpen om je met dit ‘diep innerlijk weten’ te verbinden.

Shakti rising 6 maanden

September 2022 t/m februari 2022

Shakti Rising is het nieuwe 6 maanden groepscoaching programma van Sensual Wisdom School. Een verdieping op de Sensual Wisdom Serie. Dit  traject is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die hun feminine force willen verankeren in bed, body & business.

Reiki 3a

Start: 28 juni 2024 | Amsterdam

Reiki 3a is het niveau van zielsheling. Een helingstraject van 1 maand waarbij je leert werken met het reiki master symbool. 

3A is het pad (en commitment) om master te worden over je eigen leven. Om met behulp van reiki steeds meer te leven vanuit je ware zelf ipv vanuit je ego. Het is de opening naar leven vanuit jouw ware natuur; wijs, ruim, liefdevol en vrij!

Sensual Wisdom 2-day Couples retreat

7 & 8 januari 

Een heerlijk weekend voor jou en je lover. Ontdek hoe jullie de verbinding tussen de lakens kunnen verdiepen. Verrijk je kennis van tantra en spark jullie seksleven. Je hoeft geen ervaring te hebben met tantra.

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox