SWS_Logo_wit

Menu

Sensual Business Coaching

Ondernemen vanuit jouw diepe vrouwelijke kracht

Sensual Wisdom Serie, Sensual Wisdom jaarprogramma, women of the earth, sensual yoga, shakti tantra, divine feminine, yoga retreat, vrouwen cirkel amsterdam

Hey, fijn dat je er bent!

We zitten als samenleving in een transitie. De gedachte ‘meer is beter’ en oneindige groei, dat klopt niet. En tegelijkertijd ben je ondernemer. En verdien je je geld met jouw talenten en skills. Dat creëert waarschijnlijk een innerlijke spanning. In elk geval een soort gespletenheid. Want ja, je wilt succesvol ondernemen, maar nee, niet ten koste van jouw innerlijke rust. Ik herken dit. Zeker sinds ik moeder ben geworden van mijn zoontje.

Want ben jij niet in eerste instantie gaan ondernemen omdat je naar vrijheid verlangde? EN? Voel je je vrij? Voelt het zacht en ruim in jou als je denkt aan jouw werk / onderneming? 

De rust die je zoekt krijg je niet door controle uit te oefenen of het accent op de uiterlijke omstandigheden te leggen (als ik dít bereik dan…. of als ik dit verdien DAN…). Nee, die rust zit in JOU. Tuurlijk, je hebt ondernemersskills nodig voor het runnen van een gezonde onderneming. Maar jij en jouw purpose/business komen het beste tot haar recht als jij in diepe connectie bent met jezelf, als je je meer durft laten leiden (en dragen!) door het leven. Ik leer je hoe. 

Het heeft te maken met jouw vrouwelijke kwaliteiten meer de ruimte geven, met belichaamd ondernemen, met vertrouwen in jouw innerlijk weten en durven vertragen (oei, ongemakkelijk! Maar o zo belangrijk en eigenlijk heel erg fijn).

Nieuwsgierig of interesse? Vul onderstaand formulier in of stuur mij een appje (+316 55 23 34 34). Fijn van je te horen. Liefs Leoni

Wat gaan we doen?

Vanuit jouw hulpvraag en verlangens werken we samen op 4 niveaus: energetisch, embodiment, mindset en strategisch. Je ontvangt afgestemde begeleiding en toegang tot mijn expertise gedurende de gehele traject periode. 

Energie

Ondernemen vanuit een hogere / liefdevolle trilling. Intuïtie ontwikkeling, activatie / versterken zelfhealing, energetisch schoonmaken, Reiki

Embodiment

Jouw lichaamswijsheid als business partners in crime. Wakker maken van jouw unieke expressie van de feminine force.

Mindset

Integreren van een liefdevolle en zuivere mindset die je helpt om te openen voor de stroom van het leven in plaats van af te sluiten.

Strategie

Afhankelijk van waar je staat met je business en wat je nodig hebt werken we aan purpose, doelen, finance, werkstijl, aanbod, marketing of ideale klanten.

Praktisch

Custom design traject afgestemd op jouw missie en wensen.
Een traject kan bestaan uit:

– 1:1 coachings sessies (online)
– Groeps- of 1:1 Retreat(s) in de natuur
– Reiki traject met certificaat (in een groep passend bij jouw Reiki ervaring)
– Sensual Wisdom programma (groep)
– Extra sessie(s) van een expert (denk aan: sales, healing, marketing, etc.)

Beschikbaarheid
– Startplek in mei 2024
– Startplek in September 2024

Weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Ben jij klaar om te shiften naar business doen vanuit flow en plezier en wil je weten hoe ik je kan helpen? Vul dan hieronder het intakeformulier in en vraag je 20-min. call aan.

We stemmen met elkaar af wat jij nodig hebt om je leven en business naar een next level te brengen. We kijken samen of we een match zijn. No strings attached.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Veelgestelde vragen

Je voelt het verlangen om je business (nog) meer af te stemmen op wat echt helemaal klopt bij jou. Jouw talent en creativiteit in de wereld zetten in de vorm van een kwaliteitsaanbod. Terwijl je rust en ruimte voelt om te genieten. Tijdens je werk én daarbuiten.

Herkenbaar?
Je voelt nooit de rust om echt los te laten, je zou meer vanuit flow, overgave, vertrouwen en intuïtie willen werken. Omdat je voelt dat daar veel te winnen is. 

Je bent gevoelig en intuïtief en je wilt leren hoe je dit naar je business kan vertalen. Je wilt concrete tools en praktische stappen maken. 

Je gaat best lekker met je business. Maar je voelt hem even niet… Je bent op zoek naar een diepere connectie met jezelf. En je wilt dit vertalen naar hoe jij je business kan runnen.

Klanten putten je uit. Niet omdat ze niet leuk zijn hoor. Maar je voelt dat je makkelijk een stukje van jezelf verliest. Hier mag verandering in komen. 

Je bent creatief, hebt ondernemersbloed en hebt honderden toffe ideeën. Je houdt van de snelheid. Maar het kan ook uitputten. Hoe kan je dit voorkomen?

Dat is afhankelijk van waar jij staat en wat je verlangen is. Een traject van 4 à 5 maanden is populair. Anderen willen een 10-maanden traject om de ‘sensual way’ van business doen helemaal te integreren (let op 2 plekken beschikbaar per jaar). En voor weer anderen geeft het proces van 1 maand al een krachtige shift.

Het traject is een combinatie van live retreat dagen en online sessies.

Je hoeft (nog) geen eigen business te hebben voor een business traject. Sommige klanten willen een traject om zichzelf zuiver af te stemmen op ‘wat nu de bedoeling is’ op werkgebied, of willen meer ruimte maken voor plezier en genieten in de manier waarop ze werken. Vraag een vrijblijvende intake call aan, dan kijken we of, en  zoja, hoe ik je kan supporten op je pad.

Fantastisch! Je leert hoe je Reiki kan toepassen op je business.  En je kan een verdieping maken op je Reiki pad door door te gaan naar het volgende level. Dus heb je Reiki 1 dan kan je door naar Reiki 2. Heb je Reiki 2 dan kan je door naar Reiki 3a. Of je doet mee met een van de Reiki Retreatdagen die we regelmatig organiseren. 

Sensual Wisdom is contact maken met je natuurlijke vrouwelijke kracht via de wijsheid van je lichaam. Leven in afstemming met je allerdiepste verlangen. Je leert hoe je je seksuele energie kan inzetten om te manifesteren. Sensual Wisdom opent en maakt je zacht. Het versterkt je intuïtie en makes your juices flow. Voor meer genieten en verbinding. Met jezelf en je klanten. Je leert in het business programma hoe je jouw missie en talenten op de allerfijnste manier kan inzetten voor jouw eigen geluk, het geld verdienen dat past bij jouw verlangens en talent en natuurlijk ook om de wereld een beetje mooier te maken.

Het business programma van Sensual Wisdom School leert jou hoe je vanuit pleasure & embodiment je business runt. Een mix van mindset, energiewerk en intuïtie. Je hebt toegang tot mijn expertise & advies als Reiki master, tantrika en ondernemer in hart en nieren. We upgraden je aanbod en klantenbestand. Je leert een belichaamde manier van zaken doen. Met jouw vrouwelijke kwaliteiten: kwetsbaarheid, zachtheid, intuïtie, creatiekracht als de basis voor leven en werken vanuit flow.

– Een nieuwe stap in je business. Dichterbij de kern.
Nieuw afgestemd aanbod en prijzen
– Verhogen van je energie frequentie
– Money mindset & finance
– Healing van blokkades (op het gebied van jezelf durven neerzetten)
– Energetisch werk voor promotie / PR / social
– Afstemmen op flow

Je bent er altijd en tegelijk nooit klaar voor. Het gaat om timing. Voel je kriebels om vanuit je sensuele kracht en pleasure je business te runnen? Voel je je aangetrokken tot dit programma? Boek vrijblijvend een intake en we stemmen samen af.

Het business pakket is custom designed op jouw verlangens en wensen. Het zal altijd een mix zijn van business strategie, praktisch aan de slag gaan en embodiment/energie skill training om je business vanuit flow te leren runnen. 

Daarnaast:
– Je kan los de Sensual Wisdom Serie doen
– Je kan ook los een Reiki cursus volgen

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox