SWS_Logo_wit

Menu

Sensual Business Coaching

Revolutionize the way you do business

Ondernemen vanuit jouw diepe vrouwelijke kracht.

1:1 business coaching Sensual Wisdom School

1:1 business coaching traject

In het 1:1 business traject tillen we jouw business naar een hoger plan. Je leert ondernemen in afstemming met jouw feminine force zodat jij meer flow ervaart. Ondernemen vanuit jouw vrouwelijke essentie betekent: meer achterover leunen en genieten van ontvangen en vanuit dáár bewegen, leven, werken, zijn! Je openen voor jouw creativiteit en levenskracht. 

We tappen in op jouw zielsverlangen en geven jouw business die ruimte-gevende upgrade. Zodat jij jouw talenten met de wereld kan delen op een manier dat helemaal bij wie jij bent.

Hello overvloed, ontspanning & creatieve flow. 

Liefs Leo

 

Wat gaan we doen?

Vanuit jouw hulpvraag en verlangens geven we een uplevel aan je business door te werken op 4 niveaus: energetisch, embodiment, mindset en strategisch. Je ontvangt afgestemde begeleiding en toegang tot mijn expertise gedurende de gehele traject periode. We nemen al jouw verlangens en dromen mee. We shiften dat wat niet dient en waar je energie lekt. 

Energie

Ondernemen vanuit hogere vibraties. Intuïtie ontwikkeling, activatie / versterken zelfhealing, energetisch schoonmaken, Reiki

Sensual wisdom

Jouw seksuele energie & lichaamswijsheid als business partners in crime. Wakker maken van jouw unieke expressie van de feminine force.

Mindset

Integreren van een liefdevolle en zuivere mindset voor oneindige mogelijkheden & manifestatiekracht

Strategie

Afhankelijk van waar je staat met je business en wat je nodig hebt werken we aan purpose, doelen, finance, werkstijl, aanbod, marketing of ideale klanten

Praktisch

Custom design traject afgestemd op jouw missie en wensen.
Een traject kan bestaan uit:

– 1:1 coachings sessies (online)
– Groeps- of 1:1 Retreat(s) in de natuur
– Reiki traject met certificaat (in een groep passend bij jouw Reiki ervaring)
– Sensual Wisdom Serie (groep)
– Extra sessie(s) van een expert (denk aan: sales, healing, marketing, etc.)

Beschikbaarheid
– Elk half jaar 2 plekken beschikbaar. Informeer naar startdata.
– Per maand af te nemen. (populair = 5 maanden traject)

Weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Ben jij klaar om te shiften naar business doen vanuit flow en plezier en wil je weten hoe ik je kan helpen? Vul dan hieronder het intakeformulier in en vraag je 20-min. call aan.

We stemmen met elkaar af wat jij nodig hebt om je leven en business naar een next level te brengen. We kijken samen of we een match zijn. No strings attached.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Veelgestelde vragen

Je voelt het verlangen om je business (nog) meer af te stemmen op wat echt helemaal klopt bij jou. Jouw talent en creativiteit in de wereld zetten in de vorm van een kwaliteitsaanbod. Terwijl je rust en ruimte voelt om te genieten. Tijdens je werk én daarbuiten.

Herkenbaar?
Je voelt nooit de rust om echt los te laten, je zou meer vanuit flow, overgave, vertrouwen en intuïtie willen werken. Omdat je voelt dat daar veel te winnen is. 

Je bent gevoelig en intuïtief en je wilt leren hoe je dit naar je business kan vertalen. Je wilt concrete tools en praktische stappen maken. 

Je gaat best lekker met je business. Maar je voelt hem even niet… Je bent op zoek naar een diepere connectie met jezelf. En je wilt dit vertalen naar hoe jij je business kan runnen.

Klanten putten je uit. Niet omdat ze niet leuk zijn hoor. Maar je voelt dat je makkelijk een stukje van jezelf verliest. Hier mag verandering in komen. 

Je bent creatief, hebt ondernemersbloed en hebt honderden toffe ideeën. Je houdt van de snelheid. Maar het kan ook uitputten. Hoe kan je dit voorkomen?

Dat is afhankelijk van waar jij staat en wat je verlangen is. Een traject van 4 à 5 maanden is populair. Anderen willen een 10-maanden traject om de ‘sensual way’ van business doen helemaal te integreren (let op 2 plekken beschikbaar per jaar). En voor weer anderen geeft het proces van 1 maand al een krachtige shift.

Het traject is een combinatie van live retreat dagen en online sessies.

Je hoeft (nog) geen eigen business te hebben voor een business traject. Sommige klanten willen een traject om zichzelf zuiver af te stemmen op ‘wat nu de bedoeling is’ op werkgebied, of willen meer ruimte maken voor plezier en genieten in de manier waarop ze werken. Vraag een vrijblijvende intake call aan, dan kijken we of, en  zoja, hoe ik je kan supporten op je pad.

Fantastisch! Je leert hoe je Reiki kan toepassen op je business.  En je kan een verdieping maken op je Reiki pad door door te gaan naar het volgende level. Dus heb je Reiki 1 dan kan je door naar Reiki 2. Heb je Reiki 2 dan kan je door naar Reiki 3a. Of je doet mee met een van de Reiki Retreatdagen die we regelmatig organiseren. 

Sensual Wisdom is contact maken met je natuurlijke vrouwelijke kracht via de wijsheid van je lichaam. Leven in afstemming met je allerdiepste verlangen. Je leert hoe je je seksuele energie kan inzetten om te manifesteren. Sensual Wisdom opent en maakt je zacht. Het versterkt je intuïtie en makes your juices flow. Voor meer genieten en verbinding. Met jezelf en je klanten. Je leert in het business programma hoe je jouw missie en talenten op de allerfijnste manier kan inzetten voor jouw eigen geluk, het geld verdienen dat past bij jouw verlangens en talent en natuurlijk ook om de wereld een beetje mooier te maken.

Het business programma van Sensual Wisdom School leert jou hoe je vanuit pleasure & embodiment je business runt. Een mix van mindset, energiewerk en intuïtie. Je hebt toegang tot mijn expertise & advies als Reiki master, tantrika en ondernemer in hart en nieren. We upgraden je aanbod en klantenbestand. Je leert een belichaamde manier van zaken doen. Met jouw vrouwelijke kwaliteiten: kwetsbaarheid, zachtheid, intuïtie, creatiekracht als de basis voor leven en werken vanuit flow.

– Een nieuwe stap in je business. Dichterbij de kern.
Nieuw afgestemd aanbod en prijzen
– Verhogen van je energie frequentie
– Money mindset & finance
– Healing van blokkades (op het gebied van jezelf durven neerzetten)
– Energetisch werk voor promotie / PR / social
– Afstemmen op flow

Je bent er altijd en tegelijk nooit klaar voor. Het gaat om timing. Voel je kriebels om vanuit je sensuele kracht en pleasure je business te runnen? Voel je je aangetrokken tot dit programma? Boek vrijblijvend een intake en we stemmen samen af.

Het business pakket is custom designed op jouw verlangens en wensen. Het zal altijd een mix zijn van business strategie, praktisch aan de slag gaan en embodiment/energie skill training om je business vanuit flow te leren runnen. 

Daarnaast:
– Je kan los de Sensual Wisdom Serie doen
– Je kan ook los een Reiki cursus volgen

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox