SWS_Logo_wit

Menu

Feminine Sanctuary

Sensual Wisdom SCHOOL | 9-maanden programma

Een plek om jouw vrouwelijke essentie te helen, voeden en bekrachtigen. Voel eindelijk die innerlijke rust en vrijheid waar je zo naar verlangt.

Wie ben jij?

Je zit in een tijd van transitie. Het leven nodigt je uit weer wat meer naar binnen te keren. Om stukken van jezelf op te halen. Wie je werkelijk bent.

Misschien ben je wel – net als ik – net moeder geworden, run je een druk gezin of mooie business, heb je recent een grote switch in je leven gemaakt óf hik je hier tegen aan. In elk geval, er is veel beweging, in jou en het leven vraagt veel van je. Soms is het overweldigend. 

Je verlangt naar een ankerpunt, in jezelf. Meer vrouwelijk en minder mee met de ‘go-go-go-energie’. Een plek om op te laden. Minder energetisch leeglopen door de mensen en gebeurtenissen om je heen. Die stille kracht in jou. Dieper in jezelf thuiskomen en leven in verbinding met jouw vrouwelijke kracht voor meer zachtheid, ontvangen en simpel zijn. 

En o wat is het fijn om in dit process een veilige liefdevolle bedding te ervaren. Om vanuit hier jezelf te ontmoeten en (her)ontdekken. Jouw puurheid, eigenheid en unieke expressie van de universele creatie-kracht.

Met veel plezier en liefde bied ik jou deze ruimte om jezelf te ontmoeten en de connectie met jouw vrouwelijke essentie meer bedding te geven in jouw leven.

Wie ben ik

Ik ben Leoni, founder van de Sensual Wisdom School, student van het leven. Sinds de geboorte van mijn zoon Orión – nu een jaar geleden – is er iets in mij aan het verschuiven. 

Mijn zwangerschap, het geboorte geven en het moederschap hebben iets wakker gemaakt in mijn bekken wat nog heel kwetsbaar en gevoelig voelt. Vanuit deze gevoeligheid is het me helder aan het worden waar ik mijzelf nog forceer, waar ik niet echt luister naar mijn buik, waar ik mij toch laat meevoeren door de buitenwereld, weg van mijn kern. Ik heb heel veel rust nodig. Dus ik doe rustig aan. Ik laat me niet meeslepen. Ik wil het niet meer. Ik heb veel binnen met mezelf zijn nodig, dus ik ben binnen, in mij. En golven van angst komen omhoog. Van het loslaten. Ik weet heel veel niet en die onduidelijkheid voelt zo spannend voor mijn hoofd, mijn ego. 

Maar gelukkig is er ook iets nieuws in mij geboren, waar ik kan rusten. Deze fijne veilige plek ligt in mijn bekken. Deze plek in mijn bekken voelt als een dieper vrouwelijk bewustzijn, zo puur en zo krachtig. Zij is zo lang niet veilig geweest om zich te laten zien. En nu is ze hier en vraagt het liefde, zorg, bescherming. En oh wat ben ik blij en hoopvol. Ik kan eindelijk echt landen in mijzelf.

Voeden van het vrouwelijke

We leven in een masculine cultuur. Met grote focus op lineair denken, oneindige groei en de overtuiging ‘meer is beter’. Een verharding. Tanden op elkaar én door!

Alleen maar vanuit deze energie denken en leven is niet gezond. De vrouwelijke kwaliteiten, zoals simpelweg ‘zijn’ zonder doel, cyclisch leven, dingen ruimte geven ipv forceren, sensualiteit, emoties, schoonheid & intuïtie zijn zo lang onderdrukt, weg-geschoven, minder belangrijk gemaakt dan de meer masculine waarden. Terwijl we deze kwaliteiten nodig hebben om een innerlijke balans en vrede in onszelf te ervaren. 

Het is door deze disbalans in de samenleving niet vanzelfsprekend dat het vrouwelijke in ons de ruimte en voeding ontvangt die nodig is. Ik geloof dat Zij een plek nodig heeft. Zodat het vrouwelijke in ons kan helen en op kracht komen. Die verborgen en gekwetste stukken hebben rust en liefde kunnen nodig. Zodat zij werkelijk kan ontspannen en zichzelf kan ZIJN. Niet eventjes. Maar blijvend. Het mooie is dat in onze kwetsbaarste lagen, onze diepste wijsheid verscholen zit. Onze grootste kracht. Het voelt als tijd om meer van haar wakker te maken.

En misschien resoneert dit ook wel in jou.. 

Ruimte geven aan jouw vrouwelijke kracht verrijkt en verruimt. Het is niet alleen diep helend maar opent deurtjes naar een orgastisch leven, een vrijer leven, dichter bij jezelf.

Over het programma

In dit programma maak ik plek voor het vrouwelijke in jou. Een veilige, heilige ruimte, zoals een warme baarmoeder. In de vorm van een reis van 9 maanden waarin we elke maand samen komen. Met – als je wilt – drie verdiepende retreats. 

Ik zal jou vanuit mijn expertise als reiki master, sensual wisdom teacher, embodiment expert begeleiden om meer in je bekken te zakken. Want als ik één ding heb geleerd, is dat dit de plek is waar je moet zijn om je vrouwelijkheid te belichamen en meer van haar (nieuwe lagen) in jezelf te ontdekken. 

Ik heet je welkom om deze reis met mij te maken.

Incl. 4-daags plantmedicijn retreat in frankrijk

Verdieping met de Sensual Wisdom weekend retreats

Als je het fijn vindt kun je het 9-programma aanvullen met onze Sensual Wisdom Weekend Retreats. Tijdens de retreats is er extra ruimte om de diepte in te gaan, te openen en jezelf helemaal onderdompelen in jouw bekkenwijsheid en vrouwelijke energie. Het eerste retreat geef ik het weekend van 25-26 mei 2024.

Praktisch

– 9 maanden feminine awakening programma met:
– maandelijkse live womb sessions
– 3x 2-daagse verdiepingsretreats  

DATA & LOCATIE
We starten met het eerste retreat op 25+26 mei 2024.

De maandelijkse live womb-sessions zijn op de vrijdagochtend van 10-13 bij Rumah Yoga in Amsterdam op:

10 mei, 21 juni, 19 juli
13 sept, 18 okt, 15 nov
13 dec, 10 jan (online), 14 feb

RETREATS
De 2-daagse retreats zijn in Her Space in Amsterdam en vinden plaats in de weekenden van 25+26 mei, 14+15 september en 7+8 december 2024. Heerlijke gezonde vega lunch beide dagen inbegrepen. De retreats zijn zonder overnachting. Meer informatie over de inhoud van deze dag vind je hieronder. Laat je vooral ook verrassen…

INVESTERING
Totaal €2400,- / €266 per maand

KENNISMAKINGS MASTERCLASS
Ken je mij nog niet? En nieuwsgierig hoe ik werk en of het programma bij jou past? Dan nodig ik je van harte uit om kennis te maken tijdens de 1e womb session op vrijdagochtend 10 mei van 10u-13u bij Rumah Yoga in Amsterdam. Een volwaardige masterclass waarin je al kan proeven hoe het voelt om thuis te komen in jouw vrouwelijke essentie. Kies je er uiteindelijk voor om niet mee te doen, dan betaal je de kosten van een losse masterclass a €147. 

Aanmelden voor deze masterclass kan via formulier hier beneden of door mailtje te sturen naar info@sensualwisdomschool.com. Welkom! 

Praktisch

– 9 maanden traject 
– 1x per maand live ‘feminine temple’ bijeenkomst 
– Verdiepingsmodules: 3x weekend retreat op 25+26 mei, 14+15 september en 7+8 december

DATA & LOCATIE

De maandelijkse ‘feminine sanctuary’ bijeenkomsten zijn bij Rumah Yoga in Amsterdam. We starten in mei.

De (weekend) retreats zijn in Her Space in Amsterdam. 

 

Dit is iets voor jou als je verlangt naar:

Minder energetisch leeglopen door de mensen en gebeurtenissen om je heen.

Dieper in jezelf thuiskomen en leven in verbinding met jouw vrouwelijke kracht voor meer zachtheid, ontvangen en simpel, zijn.

Inspiratie, bedding, voeding voor cyclisch leven, The feminine way. In plaats van focus op oneindige groei en alsmaar in de actie stand staan.

Ervaren dat jij totaal vrij bent en schaamteloos mag genieten van jouw lichaam, jouw sensualiteit en authentieke seksualiteit.

Retreats

THE SACRED FEMININE

Embody your full potential, your feminine ground, healing shame, coming home.
Water element.

25 & 27 mei
10.00 - 16.00
Her Space, Amsterdam

Sensual Wisdom Serie, Sensual Wisdom jaarprogramma, women of the earth, sensual yoga, shakti tantra, divine feminine, yoga retreat, vrouwen cirkel amsterdam

THE WILD FEMININE

Access your creative fire, ovaries wisdom, receiving, cyclical living.
Fire element.

28 & 29 september
10.00 - 16.00
Her Space, Amsterdam

THE CONNECTED FEMININE

Mother archetype, lineage work, womb wisdom, boundaries, cosmic heart.
Earth element.

7 & 8 december
10.00 - 16.00
Her Space, Amsterdam

‘Nieuwsgierig? Mail mij even. Dan plannen we vrijblijvend een 15 min kennismaking in.

Sensual Wisdom Serie: embody the divinine feminine is het voorprogramma van het 6 maanden traject dat start in september 2022. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of vraag ernaar tijdens de intake call.

Doe mee met de gratis introductie les

Shift je perspectief op seksualiteit en genot. Je maakt kennis met jouw inner goddess en ontvangt verdiepende theorie en juicy embodiment oefeningen. Krijg praktische tips die je meteen kunt toepassen (yesss, ook in de slaapkamer).

Data: Vrij 2 sept 19:30-21:00 
Locatie: Yoga Today, Weesp/Amsterdam
Prijs: normaal €77 nu GRATIS

Ontvang gratis Sensual Wisdom Activatie meditatie

Activeer jouw sensuele wijsheid met deze 20 min. self-pleasure begeleide meditatie. Ontdek waar je van ‘AAN’ gaat en geef jezelf precies waar je naar verlangt. Voor meer stroming, levendigheid & verbinding met je seksuele energie gedurende de hele dag.

Gratis meditatie, Sensual Wisdom, Sensual wisdom School

Veelgestelde vragen

– Je bent een bewuste vrouw. Hebt al het nodige ‘zelf-werk’ gedaan. Je bent (hoog)gevoelig en je weet dat hier een gave en kracht ligt. Maar soms is het best moeilijk om jezelf te beschermen tegen al die invloeden van buitenaf. Je verlangt naar meer thuis komen in jezelf en voor jezelf. Je hebt zin om de rijkdom van jouw vrouwelijkheid, jouw authentieke sensualiteit en seksualiteit te ontdekken. Voor jouw eigen rust / verbinding met het leven. Voor jouw genieten en voor het aangaan van authentiek contact. Met jezelf en de ander.

Je voelt ook een verlangen naar meer innerlijke rust. Naar in verbinding blijven met jezelf – ja ook en juist als alles om je heen wankelt.

Je verlangt ernaar nog meer en dichter bij jezelf te blijven. Genieten van het simpele leven. Genieten van vrouw zijn en deze godinnen wijsheid in jou meer te vertrouwen en hier meer vanuit te leven.

Je hebt zin om meer uit de controle te gaan. Meer de magie toelaten van het leven toe te laten.

Dan ben je hier bij het juiste adres. Voel je heel welkom om deze stukken, die er echt ook voor jou zijn, te komen ontdekken bij Sensual Wisdom School. 

Zeker! Vraag vrijblijvend een intake call aan via bovenstaand formulier of door mij een mailtje te sturen naar info@sensualwisdomschool.com je kan mij alles vragen!  Dan onderzoeken we wat het is waar jij zo naar verlangt en kan ik kijken of je bij de groep past.

9 maanden lang staat het leren kennen van & verdiepen in jouw vrouwelijke essentie centraal.

Als tantrika, reiki master en embodiment expert creeer ik een veilige en liefdevolle ruimte waarin jij jouw Zelf op nieuwe lagen kan ontdekken. Als wilde, wijze, sensuele, zachte (en zo veel meer!) vrouw. Zodat je vrijer en meer jezelf kan zijn. Allerlei practices die jou helpen om thuis te komen in jezelf.

Denk aan: energiewerk, dans, bewegen, stembevrijding, channeling, ritueel, sharing, reflectie, natuur, somatic / embodiment practices, tantra practices en seksuele energie wakker maken. Alles om jou in connectie te brengen met jouw vrouwenwijsheid en tools te geven die jou elke dag helpen om wie jij werkelijk bent bent echt te belichamen.

Ik werk in afstemming wat betekent dat ik afstem op de energie van de groep. 

Sensual Wisdom is contact maken met je vrouwelijke kracht. Met je allerdiepste verlangen ten volste te leven. Het opent en maakt je zacht. Het versterkt je intuïtie en makes your juices flow. Voor meer genieten en verbinding. Met jezelf, je klanten, en het leven.

Jaaa. Wihoeoe. Dat is de juiste spirit! Spanning van ‘wat gaat er gebeuren?’ is onvermijdelijk.  Dit programma brengt je in contact met je sensuele zelf, met je seksuele zelf, met je vrouwelijke kracht. Dat gaat gepaard met nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Oude angst en overtuigingen loslaten om de goddess die jij bent te belichamen. JUMP BABY! 

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox