SWS_Logo_wit

Menu

discover the mystery, depth and fullness of your being

Welkom bij Sensual Wisdom School

Over-SWS-Leoni

Welkom! Ik ben Leo,  founder van de Sensual Wisdom School, Reiki Master, tantrika en Business Coach. Ik geloof in een belichaamde manier van leven. Want wanneer jij je opent, kan je het leven proeven, voelen, ruiken, likken en helemaal omarmen. En dit maakt ons vrijer en gelukkiger.

Belichaamd leven is ademen met diepe teugen. Dansen onder de sterren. Betoverd genieten van aanrakingen die door je hele lijf tintelen. Je kan het leven binnenlaten, pijn doorleven, je boosheid eruit stampen…VOLUIT leven.

Sensual Wisdom School de plek waar jij jezelf, het leven en de liefde kan vieren en (terug)vinden.

Stap binnen bij Sensual Wisdom School en herinner je wie je diep van binnen bent.

Bron: Mystic mama

Over Sensual Wisdom School

Toe aan tijd voor jezelf, diepe ontspanning en nieuwe inspiratie? Wil je je weer verbinden met de wijsheid van je lichaam? Weer een laagje dieper gaan? (Nóg) beter leren voelen? Het is hier, in jou, de weg is terug naar binnen. 

Sensual Wisdom School is een veilige & heilige plek waar vrouwen en non-gender conform beings kunnen ervaren hoe het is om zich helemaal vrij te voelen. Om schaamteloos jezelf te zijn. Een plek waar je verstilling en rust vindt en tegelijk wordt uitgenodigd om de liefde te bedrijven met het leven. Volg je nieuwsgierigheid, speel, dans en experimenteer.

Met Reiki, het Sensual Wisdom programma of Business Coaching ontdek je hoe jij je hoogste potentieel kunt gaan leven. Je komt dieper in contact met je lichaam, je seksualiteit en je innerlijke wijsheid. Zodat je kan shinen, vanuit vertrouwen en ontspanning, mét een verse dosis levenslust.

Mijn verhaal

Mijn liefde voor expressie en embodiment begon met het andere uiterste. Al op jonge leeftijd was ik de connectie met mezelf kwijt. Opgroeiend in de Westerse cultuur leerde ik mijn gevoelens te onderdrukken, conflicten te vermijden, niet te uiten wat ik echt voelde en te doen alsof alles altijd oké was. De ‘nice girl’. 

Ik maakte alles mooier dan het was, en kon mezelf en anderen daar heel goed van overtuigen. Een mooi plaatje aan de buitenkant, maar diep vanbinnen voelde ik me vaak onrustig en niet in balans. Ik raakte hierdoor heel snel uit mijn eigen kracht.

Reiki bracht een grote ommekeer. Uit nieuwsgierig-heid volgde ik een cursus. Het maakte iets in mij los. Het was geen feest want het bracht alle pijn in mijn lichaam omhoog en gaf me confronterende inzichten in mijn destructieve patronen. Maar ook werd ik mij bewust van spirit: alles is met alles verbonden. Er is ‘meer’, ik ben meer dan mijn persoonlijkheid en gedachtenpatronen.

Stap voor stap ging ik leven vanuit mijn intuïtie. Ik voelde een steeds grotere bevrijding. Ik kwam dichter bij wie ik echt ben. In contact met mijn essentie. Ik stopte met mijn bedrijf Over The Moon, haalde mijn Reiki master certificaat en opende mijn eigen praktijk: Mizu Reiki. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn reiki master Mary Vermeulen.

Een paar jaar later bracht tantra de volgende openbaring. De bijzondere verhalen hierover maakte een immens gevoel van verlangen in mij los dat ik niet in woorden kon uitdrukken. Ik zette ál mijn vooroordelen aan de kant en stortte ik me in een intensief jaarprogramma bij Marcia Sanders (School of Shakti).

Door tantra kon ik me nog dieper verbinden met mijn lichaam en leerde ik de kracht van seksuele energie kennen. Ik ontdekte door teacher Valentina Leo (tantra School of Fascinating Wonderment) en ook door Tantra Institute dat er achter tantra een prachtige praktische filosofie schuilt die zoveel verder gaat dan bewuste seks en aanraking. Via Sha’ara (Sacred Sexuality intensive van Ashram of Love & International School of Temple Arts) ontdekte ik de voedende kracht van de dark feminine, hoe je met heilige seksualiteit werkt en de onschatbare waarde van community in transformatieprocessen.

Ik ervaarde hoe bevrijdend het is om laagjes van mijn ui af te pellen en steeds schaamtelozer mezelf te zijn. Meer mijn natuurlijke impulsen te mogen volgen. Hoe het voelt om te dansen in de intimiteit van dit moment. Ik werd wakker in al mijn zintuigen en heb me nooit eerder zo ALIVE en krachtig gevoeld. Dit gaat verder dan streven naar 24/7 high on life. Juist niet. Het is in afstemming en samenwerking met het universum leven. Een gezonde balans in onze masculine en feminine essentie krijgen. En (steeds meer) vanuit rust, bewustzijn en vrede de pieken en dalen van het leven te (be)leven.

Dit belichaamde liefdevolle bewustzijn wens ik voor iedereen. In Sensual Wisdom School komen al deze ervaringen samen: een veilige plek waar vrouwen dit zelf ook kunnen leren en ontdekken.

Het lichaam is de ingang naar innerlijke vrijheid en diepe verbinding. En de tools te hebben om van daaruit te leven voelt zo f*cking goed!

– LEO

Achtergrond

Binnen Sensual Wisdom School combineer ik mijn ervaringen als ondernemer, Reiki master en tantrika. Ik ben universitair opgeleid tot Humanistica waarbij ik mij heb gespecialiseerd in geestelijke verzorging. Ik volgde diverse group-facilitator trainingen en werkte binnen mijn bedrijf Over the Moon jaren als trainer & social designer. Mijn werkwijze is gevormd door een combinatie van praktische ervaring en theoretische kennis. Daarbij put ik uit oude filosofische en spirituele tradities waaronder Reiki, tantra, & sjamanisme en disciplines als biologie, psychologie, seksuologie en sociologie.

Sensual Wisdom School Team

Laura van Deth

Laura

Laura van Deth is a medicine woman and ceremonial space holder. She has been a holistic midwife for 30 years and attended more than 1500 births. More than 11 years ago, Laura was called by the Grandmother plant and started to work with her. Along the way she learned to work also with the children of light, the magic mushrooms. In ceremony, the task lies in front of her, to hold the light up for the seekers of truth who are so courageous to throw themselves in the wide open sea, to find their path of the heart and their feeling of belonging again.

Laura is part of the upcoming Sensual Wisdom Serie: Embody the Divine Feminine starting this September!

Juan

Juan is astroloog, reader en energie werker en komt uit Chili. Juan en Leo ontmoetten elkaar via Laura (zie links) en door het lot is hij aanwezig tijdens het allereerste Sensual Wisdom Retreat afgelopen mei in Frankrijk waar hij (samen met Laura) Leo ondersteunt. Zijn aanwezigheid als kanaal voor de 'divine masculine' gaf zo'n verdieping aan het retreat dat we het retreat niet meer zonder hem willen doen! En toen werden Juan en Leo ook nog eens verliefd op elkaar :).

Juan is onderdeel van de Sensual Wisdom Serie die start in september '22 waarin hij te boeken is voor 1:1 sessies en hij zal weer aanwezig zijn tijdens het retreat in Frankrijk waarin hij zowel praktisch als energetisch het proces ondersteunt.

Wil je een 1:1 astrologie reading boeken met Juan? Stuur ons dan via het contact formulier een berichtje.

ontvang de nieuwsbrief

De nieuwste events + een dosis sensual wisdom in je inbox